dijous, 11 de febrer del 2016

Introducció

Introducció.
 En aquest llibre anirem vivistant totes les comarques de la meua terra, els Països Catalans,  seguirem  l'ordre que porta  la ruta cultural El Camí començant per la Marina Alta.
 Recorrerem 98 comarques al llarg de la nostra vida i farem un resum d'onze indrets per comarca, les nostres vivències, com poder-los visitar i possibles enllaços de la comarca, de manera que quan acabem l'aventura arribarem a mil setanta vuit indrets citats.
 El viatge comença a la Marina Alta i arribarem fins a Oriola al Baix Segura, després seguirem cap al nord  per totes les comarques valencianes, tant les catalanoparlants com les castellanoparlants, fins arribar a Montserrat.
 Continuarem fins  arribar a Salses i anirem cap a ponent per totes les comarques del nord , passarem per la Franja de Ponent, i per totes les comarques de Catalunya. Més enllà agafarem el vaixell i visitarem l'Alguer, Menorca , Mallorca i  per tancar el viatge visitarem Eivissa.
També farem una introducció per  cada comarca per repassar les vivències a la comarca, les persones que m'han ajudat,  i  els indrets i pobles que m'han sorprés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada